Nazdar kamarádi, "VETERÁNI Z ADAMU", na Adamu jsem sloužil v letech 1971 - 73.
Na tyto stránky jsem se dostal náhodou. Letos v květnu jsem zase po asi 7leté pauze navštívil tento kraj a na parkovišti pod "Haničkou" jsem se náhodou setkal s otcem zřizovatele těchto stránek - Petrem Minářem. Byl jsem jím upozorněn na tyto stránky. Až nyní jsem se rozhodl se zde registrovat a upozornit na také povedené stránky "Dělostřelecká tvrz Adam". Tyto stránky vytvořil Petr Kovář má o pevnosti Adam docela zajímavé informace.
Najdete je zde:
http://www.pevnost.web2001.cz/ Tyto stránky jsou v provozu poněkud dříve než ty na kterých se právě nalézáte. Na stránkách Petra Kováře se v "Knize hostů" můžete krom jiného dočíst o některých svých kamarádech, kteří sem v minulosti také napsali několik řádků. Já sám jsem napsal něco málo povídek z doby mého pobytu na Adamu /musí se číst od největšího čísla stránek, tedy odzadu/.
Nechci dělat reklamu stránkám Petra Kováře, jenom jsem chtěl upozornit na další zajímavé čtení. V minulosti jsem Petra Kováře kontaktoval a přimlouval jsem se za rubriku "Veteránů z Adamu". Dohodli jsme se na tom, že veteráni mohou použít "Knihu hostů".
Ještě jednou zdravím a těším se možná někdy "Nashledanou" - Špeko.